Maharishijeva tehnologija svjetlosti dragulja - savjetovanje

MTSD - savjetovanje

Maharishijeva tehnologija svjetlosti dragulja

Što je Maharishijeva tehnologija svjetlosti dragulja?

To je jedna od predivnih disciplina drevne ajurvedske znanosti koja koristi dragulje poput dijamanta, rubina, smaragda, safira i drugih dragocjenih kamena kroz koje prolazi svjetlo, a tako dobivena svjetlost, usmjerava se onda, na određene dijelove tijela.

Ti dragulji povezani su s određnim planetama Sunčevog sustava koje ionako utječu na nas, pa time, uz svjetlost dragulja, utjecaj planeta na naš život biva skladan, ugodan i životnopodržavajući. Kada tijelo dobije ovakve snopove pojačane energije i svjetlosti, ono doživljava stanje vrlo, vrlo dubokog i temeljitog počinka, osnažujući pri tome sve stanice u tijelu svjetlom dragulja. Terapija svjetlosti dragulja je tehnika za razvoj svijesti. S njome tretiramo finija tijela, posebno one dijelove naše osobnosti koje se odnose na um i emocije. Fizičko tijelo odgovara na čišćenje starih depozita u tim tijelima. Svatko je iskusio situacije u životu koje nisu u potpunosti "probavljene". Ova terapija oživljava samoiscjeljujuće mehanizme tijela. Dragulji su samo katalizatori koji rade po principu rezonance. Mi resetiramo naše frekvencije tijela i uma, kroz izlaganje svjetlosti dragulja.
S tehnikom TM mi trascendiramo uporabom zvuka (mantra), a uz pomoć ovog tretmana duboke relaksacije, mi trascendiramo na ovaj način, uz pomoć svjetla dragulja u polje svih mogućnosti, a tamo je sve moguće...

Dobrobiti Maharishijeve tehnologije svjetlosti dragulja

Maharishi Mahesh Yogi - Maharishijeva tehnologija svjetlosti dragulja
poboljšan osjećaj općenitog boljitka i dobrobiti življenja

Savjetovanja se održavaju u Zagrebu u prostorijama TM centra, Zeleni trg 2

Trajanje savjetovanja:

90 minuta

Cijena savjetovanja:

400,00 kn

Za plaćanje karticama cijena se uvećava 10% (440,00 kn.)

Članovima Saveza za transcendentalnu meditaciju popust prilikom savjetovanja.

Termini i rezervacije

Termini savjetovanja:

od 04. do 14.08.2021.

Rezervacija termina:

091 581 3912

Vladimir Punčec, praktičar Maharishijeve tehnologije svjetlosti dragulja

 


Ispis