Politika privatnosti

Politika privatnosti

Na temelju Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća EU od 27. travnja 2016. o zaštiti osobnih podataka, tvrtka Generatrix d.o.o. u svojstvu vlasnika mrežnog mjesta https://manjestresa.com donosi ovu Politiku privatnosti kojom se utvrđuju pravila postupanja vezano za vrstu osobnih podataka, prikupljanje i način njihove obrade na ovom mrežnom mjestu.

Što su osobni podaci?

Osobnim podacima smatraju se podaci kojima se, izravno ili neizravno, može utvrditi identitet posjetitelja poput imena, podataka o lokaciji, poštanske adrese i sl.

Prilikom posjete i pregledavanaj sadržaja web stranicena adresi https://manjestresa.com  ne prikupljaju se nikakvi osobni podaci posjetitelja, osim dnevničkih serverskih datoteka i kolačića koji uključuju i kolačiće trećih strana (vidjeti više u odjeljku Informacija o kolačićima.)

Dnevničke datoteke na serveru su:
    • ime domene ili IP adresu uređaja s kojeg je odaslan zahtjev za pristup
    • datum i vrijeme dolaska, trajanje posjeta i URL-ovi posjećenih stranica
    • informacije o aplikaciji koja se koristi za pregled stranica (browser)

Dnevničke datoteke na serveru pohranjuju se automatski a obrađuju se od strane tehničke podrške vlasnika poslužitelja i to jedino u slučajevima kada se na poslužitelju pojavi tehnički problem koji je potrebno riješiti.

Prijenos osobnih podataka

Generatrix  d.o.o. na stranici https://manjestresa.com  prikuplja određenu količinu općih podataka putem formulara za kontakt te osobnih podataka putem formulara Prijave na tečajeve koji sadržavaju suglasnost da se prikupljeni podaci koriste u svrhu kako je navedeno u ovoj Politici privatnosti.

Opći podaci - formular za kontakt

Opći podaci koje prikupljamo putem formulara za kontakt su:
    • Ime
    • Adresa elektroničke pošte (neophodna za odgovor na postavljeni upit)

Generatrix  d.o.o.  će podatke prikupljene prilikom ispunjavanja kontakt formulara koristiti isključivo u svrhu komunikacije s pošiljateljima vezano za upit koji su poslali kao i u daljnjoj komunikaciji vezano za usluge koje su predmet djelatnosti tvrtke.

Prikupljeni podaci poslani putem formulara za kontakt ne zadržavaju se na serveru već se odmah nakon slanja prosljeđuju na službenu e-mail adresu tvrtke.

Osobni podaci - Prijave na tečajeve

Podaci koje prikupljamo putem formulara Prijava za  tečajeve sadržavaju konkretne osobne podatke (Ime i prezime, elektroničku poštu i broj telefona / mobitela) koji su neophodni daljnju komunikaciju vezano za pružanje usluga na koje se prijava odnosi.

Prikupljeni osobni podaci koristit će se isključivo u svrhu međusobne komunikacije neophodne za realizaciju poslovnog odnosa i izvršenje obveza pružanja traženih usluga navedenih u osnovnim djelatnostima tvrtke Generatrix d.o.o.
Osobni se podaci čuvaju sukladno važećim zakonskim propisima i etičkim standardima za čuvanje, izvještavanje i dokumentiranje osobnih podataka.

Tajnost osobnih podataka

Osobne podatke posjetitelja stranice i korisnika naših usluga nećemo ni u kojem trenutku prepustiti trećim stranama osim u sljedećim slučajevima:

  • Savezu za transcendentalnu meditaciju, Zagreb, proslijedit ćemo osobne podatke polaznika tečajeva budući da Generatrix d.o.o. surađuje s tom krovnom udrugom za tehniku transcendentalne meditacije na razini Hrvatske,  te se sve uplate vrše preko bankovnog računa Saveza.
  • trećoj strani s kojom imamo ugovor o obradi knjigovodstvene dokumentacije za potrebe izrade iste vezano za realizirane usluge (račun, garancije i.sl) ili
  • po nalogu pravosudnih tijela.

Korisnik naših usluga u svakom trenutku može zatražiti uvid u prikupljene podatke, te zatražiti ispravak ili njihovo brisanje putem telefona, slanjem zahtjeva na službenu mail adresu ili putem kontakt formulara na stranici. Zahtjev za brisanjem podataka izvršit ćemo u skladu s zakonskim odredbama.

 


Ispis